Playboy Poker – $100 BONUS

Playboy Poker er en del av Cryptologic poker nettverket sammen med blandt annet Inter Poker. Selv om poker rommet er helt nytt (2007) finner du som regel vel over 5,000 spillere hos Playboy Poker. I helgene er det dobbelt så mange. Playboy Poker er blandt de rommene som prøver å spille på sex og de har jevnlige konkurranser der du kan vinne en date med en “playboy bunny” eller en invitasjon til fest på selveste Playboy Mansion.

Playboy Poker - $100 BONUS

Playboy Poker tilbyr deg et bredt og komplett utvalg av poker spill med limit, pot-limit og no-limit Texas Holdem, Omaha, Omaha HI/LO, 7 Card stud og Holdem Black Jack. Men merk deg at det er veldig lite spill andre steder enn på holdem bordene så om du liker å spille Omaha eller noen andre poker varianter så er ikke PlayboyPoker poker rommet for deg. Det er faktisk ofte at det ikke er noen aktive Omaha eller Omaha HI/LO poker bord hos Playboy Poker. Men poker rommet er nettopp lansert så dette vil forbedre seg med tiden.

Det mest unike spillet hos Playboy Poker er Hold’em Black Jack. Jeg har aldri hørt om eller sett dette spillet hos noen andre poker rom før jeg registrerte hos Playboy. På hjemmesiden deres står det “Hold’em Blackjack er nytt og ekslusivt hos Playboy Gaming – Dette nyskapende spillet garanterer deg en morsom tvist i poker rommet.” Dette er veldig unikt siden det kombinerer Texas Hold’em med black jack, men når jeg spillte så jeg bare 2 aktive bord i middels stake. Mer om dette spillet kan du finne hos PlayboyGaming.