Pacific Poker – $100 BONUS

Om de forskjellige poker rommene representerte en professjonell poker spiller ville Pacific Poker definitivt representert Amarillo Slim eller Doyle Brunson.

En av de største poker roommene tilgjengelig, grunnet mye reklame, gjør at du finner mange unge motstandere uten spesiellt mye kunnskap om poker. Men dårlig programvare gjør at Pacific Poker er langt i fra det beste poker rommet, men dårligere spillere finner du neppe noe annet sted enn Pacific Poker så trenger du en grunn får å velge Pacific Poker, et absurd antall av dårlige poker spillere uten en anelse om hva de driver med!

Du har et godt utvalg av forsjellige varianter av poker spill hos PacificPoker men de har dessverre ikke alle, slik som mange andre poker rom. Turneringene er rettet spesiellt mot mindre innsatser som gjør det ypperlig for nybegynnere. De tilbyr også sit-and-go og masser av daglige freerolls og low-rolls. Sit-and-go turneringene er mest store innsatser opp til $750 buy-ins. Du finner også mange hurtig spill som er et must for mange spillere.

Pacific Poker - $100 BONUS

Et stort minus ved Pacific Poker er mangelen på andre poker spill enn Texas holdem poker. Du finner kun NL, fixed limit og pot limit hold’em turneringer. Omaha og seven card stud, begge med hi/lo varianter, er de eneste pengen spillene bortsett fra texas hold’em.

Men det er en ting som gjør Pacific Poker veldig populært og det er veldig mange veldig dårlige motstandere. Så klart er du ute etter å forbedre poker ferdighetene dine eller å spille med store innsatser er ikke dette poker rommet for deg, men om du er passe god i poker og leter etter en liten “ekstra inntekt” på de små bordene er dette perfekt for deg!

Svakhetene med Pacifik Poker generelt sammen med mangelen på andre poker typer er grunnen til at mange spillere velger et annet poker rom, mens spiller standaren tiltrekker seg andre. Selv om de dårlige spillerene spiller på små bord finner du dem helt opp til $30 bord. Pass bare på spillere som deg selv, ute etter å finne dårlige motstandere. På nesten alle bord finner du spillere med rar oppførsel som for eksempel spiller helt ut med bare Ess og høy kicker. Studer motstanderen dine en liten stund så finner du fort ut hvem du kan vinne mye penger av.

Det er programvaren til Pacific Poker som påpeker aldrene til poker rommet. Generelt er siden veldig spillbar, med lite feil og smertefri installasjon. Andre ting som online support og god betalings system er som de bør være. Grafikken til Pacific Poker står til resten av siden, som er under standaren – og selvfølgelig grønn.

Pacific Poker er et poker rom som, takket være veldig dårlige motstandere, kan være veldig lønnsomt. Registrerings bonusen som er 25% opp til $100 er akkuratt på gjennomsnittet i motsetning til andre som har opp til 150%, men siden Pacific Poker gir deg bonusen umiddelbart er dette et pokerrom utenom det vanlige. De fleste poker rom gir deg bonusen etter at du har spillt et antall hender. Igjen, de utrolige dårlige motstanderene bør være en, om ikke den ensete grunnen du velger å spille hos Pacific Poker. Om du er litt god i poker eller bare følger tipsene du finner her på Nett Poker Guiden bør du kunne vinne mer enn du taper hos Pacific Poker. Loyalitets bonusen dems er på $1 per $1000 i raked hands noe som er lite i forhold til andre rom.

Den lave standaren på spillerene er hovedårsaken til Pacific Poker’s populæritet og er definitivt vært et besøk om du er ute etter lett tjente penger!