Empire Poker – $200 BONUS

Empire Poker er i samme netverket som Party Poker, så poker rommet er så og si identisk med Party Poker. Begge poker rommene er nå eid av det samme firmaet og har de samme penge spillene (ring games), single-table turneringene og de fleste multi-table turneringene. Akkuratt nå er den eneste forskjellen at Empire Poker ikke har like mye promo og bonuser som Party Poker.

Empire Poker har en 20% bonus opp til $100 men har ikke lik poeng system som PartyPoker. Empire Poker har heller ikke noen multi-table turnerings promo som Party Poker har slik som WSOP freerolls, osv.

Empire Poker - $200 BONUS

På det meste er det rundt 40,000 spillere innom å spiller hos EmpirePoker og en god del av disse spillerene er nybegynnere og lett å vinne over. Bortsett fra de mange variantene av Texas Hold’Em Poker tilbyr Empire Poker også Seven Card Stud og Omaha i både HIGH og HI/LO version hele uken.

Grafikken på programvaren er helt grei og brukervennligheten er på samme nivå. Programvaren hakker eller lagger ikke, noe som er imponerende med tanke på alle spillerene som spiller samtidig her. Slik som hos Party Poker er det dårlig med informasjon i lobbyen. Det er ikke noe info om “flop prosent”. Heller ikke noe info på “hands per hour”. Det positive ved dette er at de svake spillerene blir beskyttet mot “haiene”.